Profil

Med fast forankring i det midtjyske har a-tjek et indgående lokalkendskab og løser opgaver for både private såvel som erhverv.

Vi er specialister i huseftersyn med udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærkning af bygninger ved salg, men udfører også andre opgaver i forbindelse med byggeri- og bygningsundersøgelse bl.a. tæthedskontrol (trykprøvning) af bygninger samt indeklimaundersøgelser.

Kort fortalt kan vi være behjælpelig med stort set alle opgaver indenfor byggeri, så tøv derfor ikke med at kontakte os.

Vi er certificeret til energimærkning efter ISO 9001.

Nyhed!

pr. 1. januar 2018 skifter factum2 skive navn til a-tjek skive.
Samme dato forlader vi samarbejdet med factum2 og fortsætter som lokal virksomhed.
Vi vil fortsat tilbyde de samme ydelser som hidtil, blot uden nogen form for kædesamarbejde.

Huseftersyn

Sikkerhedsstyrelsens side om tilstandsrapporter og El-eftersyn.

Læs mere

Spar på energien

Energistyrelsens side om energi. Her finder du gode råd om el, varme og energirigtige løsninger.

Læs mere

Se hvem vi er ...

Vores Team

Knud Erik Kristensen

Indehaver Bygningssagkyndig & Energikonsulent
a-tjek indehaves af Knud Erik Kristensen, beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent. Knud Erik Kristensen har siden 2011 været beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent og har sammen med sit tidligere virke fra kommunal forvaltning og projektleder i et arkitektfirma, stor ekspertise og erfaring i udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærker.

Louise Mørk Jensen

Energikonsulent
Louise er uddannet diplomingeniør med speciale i indeklima og energi. Hun har arbejdet som energikonsulent siden 2011, og har stor erfaring med energimærkning af en- og flerfamiliehuse, men også større erhvervs- og institutionsbygninger. Derudover har Louise også erfaring med energirammeberegninger i forbindelse med nybyggeri.